IT & C

#proiector #benq sp840 #romania

Proiectorul BenQ SP840 se lanseaza in Romania

Noul proiector BenQ SP840 , un model special gandit pentru profesori, administratori IT si studenti, care se remarca printr-o luminozitate crescuta si rezolutie FullHD, a ajuns oficial pe piata din Romania.  

Nou model BenQ SP840 este ideal si pentru vizionari home cinema, suporta mai multe formate video la rezolutii de 480p, 576p, 720p, 1080i si 1080p, fiind astfel solutia perfecta pentru a reda continut HDTV, Blue-ray DVD, dar si jocuri video compatibile cu Xbox sau PS3. De asemenea, noul SP840 permite redarea filmelor Full HD standard ce ofera imagini de 5 ori mai detaliate decat proiectoarele traditionale 480P.

Caracteristicile noului BenQ SP840, luminozitatea de 4000 lumeni sau contrastul de 3.000:1, fac acest proiector capabil sa proiecteze imagini in amfiteatre sau sali de mari dimensiuni. Modelul inglobeaza functiile BrilliantColor , VIDI si tehnologia proprietara BenQ Independent Color Management. Totodata, modelul poate proiecta imagini in incaperi luminoase.

BenQ SP840 este orientat si catre zona IT, avand in vedere costurile mici de intretinere si longevitatea produsului datorata folosirii tehnologiei DLP fara filtre. Noul proiector vine de asemenea echipat cu Crestron RoomView Express, o functie LAN dedicata zonei de management, securitate si intretinere usoara.

BenQ SP840 reproduce o paleta de 1,07 miliarde culori si are raport de vizualizare nativ 16:9, cu 5 moduri dedicate, potrivite pentru cele mai exigente cerinte. In materie de conectivitate, BenQ SP840 vine echipat cu doua porturi HDMI pentru a putea conecta simultan dispozitivele digitale ca player-ul Blu-ray si consola de jocuri.

In acest mod, trecerea de la vizionarea filmului preferat la cel mai nou joc pentru PS3 este deosebit de rapida si usoara fara a fi nevoie conectarea altor cabluri. Pe langa acestea, echipamentul mai dispune de intrare analog RGB pentru PC de tip D-Sub, 3 intrari Component Video RCA, o intrare S-video Mini Din, conectivitate Composite Video RCA si LAN RJ45.

Noile proiectoare BenQ SP840 vor fi disponibile din luna august prin intermediul distribuitorilor BenQ la un pret de aproape 15.000 RON cu TVA inclus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele