IT & C

#japonia #cutremur #productie #ipad 2

Productia tabletei iPad 2, afectata de cutremurul din Japonia

Cutremurul din Japonia ii afecteaza si pe cei care abia asteapta sa intre in posesia tabletei iPad 2 , scrie capital.ro.

Apple ar putea avea probleme cu aprovizionarea cu o serie de componente importante pentru iPad 2

Un raport al firmei de consultanta IHS iSuppli arata ca este vorba despre cinci furnizori niponi: Toshiba, Elpida Memory, AKM Semiconductor, Asahi Glass si Apple Japan. 

"Chiar daca unii din acesti furnizori au anuntat ca facilitatile lor de productie nu au suferit pagube, livrarile de componente de la toate aceste companii este posibil sa fie afectate de problemele logistice care afecteaza majoritatea companiilor japoneze din zona afectata de cutremur", sustine IHS iSuppli.

 Pe lista problemelor logistice figureaza aprovizionarea cu materii prime , intreruperea energiei electrice si livrarea produselor finite.

Oficialii Apple Inc. au anuntat in cursul zilei de marti amanarea tabledei iPad 2 pe piata japoneza, care trebuia sa aiba loc pe 25 martie. Deocamdata, nu a fost comunicata noua data la care va avea loc lansarea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele