IT & C

#ipad #ipad mini #google nexus 7

Productia iPad mini a inceput deja in Brazilia

Zvonurile despre noul iPad mini, tableta Apple cu diagonala de numai 7,85 inci, revin cu o noua informatie: productia iPad mini a inceput in Brazilia, la noua fabrica Foxconn.

Pana acum, toate gadgeturile Apple au fost produse de Foxconn in China, dar colaboratorul principal al companiei americane si-a deschis o noua fabrica in Brazilia.

Primele detalii despre noua tableta iPad mini, ce va concura cu tabletele Amazon Kindle si cu Google Nexus 7, vizeaza absenta gaurii de microfon in carcasa, prezenta pana acum in machetele ajunse online.

Apple pregateste dezvaluirea noului iPad mini in luna octombrie, potrivit Electronista.com. Compania ar urma sa trimita invitatiile pentru noul eveniment in 10 octombrie, iar in data de 17 octombrie, Tim Cook, CEO Apple, va prezenta noul iPad mini.

Potrivit orarului de lansari Apple traditional pentru iPad, o prezentare la mijlocul lunii octombrie ar fi urmata de o lansare pe piata chiar la inceputul lunii noiembrie.

Foto: ZDNet.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele