IT & C

#nume #asus #hasbro #transformer # nume joc

Producatorul de jucarii Hasbro a dat in judecata Asus pentru numele Transformer

Producatorul de jucarii Hasbro , unul dintre cei mai mari din domeniu, a actionat compania Asus in instanta revendicand numele Transformer Prime , folosit de compania tehnologica pentru una dintre tabletele sale PC, scrie Geek.

Hasbro, care a demarat procesul in Los Angeles, sustine ca numele Transformer Prime, folosit de Asus pentru ultima sa tableta PC , este "prea" asemanatator cu brandul "Transformer", pe care producatorul de jucarii il utilizeaza de mai multa vreme.

Avand in vedere ca Hasbro foloseste brandul Transformer pentru jucarii si personaje de desene animate si de productii cinematografice, analistii se intreaba daca nu cumva compania a exagerat actionand in instanta Asus, care utilizeaza numele Transformer in domeniul tehnologic.

In mod sigur, inainte de a decide utilizarea numelui Transformer Prime pentru tabletele sale, managamenetul Asus s-a consultat cu avocatii companiei, care si-au dat OK-ul pentru utilizarea numelui. Cu alte cuvinte, este greu de crezut ca Hasbro va avea castig de cauza in acest proces.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele