IT & C

#romania #the forgotten sands #prince of persia

Prince Of Persia: The Forgotten Sands s-a lansat in Romania

Cel mai recent joc din seria Prince Of Persia , the forgotten sands s-a lansat oficial in Romania. Titlul este disponibil pentru platformele PC, Xbox 360, PlayStation 3 si PSP.

The Forgotten Sands reprezinta cel mai nou capitol al universului Sands of Time. Dupa aventurile sale din Azad, eroul principal este trimis in "vacanta" in regatul fratelui sau. Ajuns la palatul lui Malik, Printul da nas in nas cu o intreaga armata pusa pe cucerire si cotropire.

Cum fortele atacatoare par a fi in superioritate numerica, Malik decide sa dezlantuie vestita armata a regelui Solomon. Planurile nu decurg insa conform asteptarilor, iar Printul se trezeste din nou in mijlocul unei aventuri in care folosindu-se de Nisipurile Timpului trebuie sa salveze intregul regat de la nimicire.

Din pacate, pentru fanii personajului Elika, aceasta nu mai i-a parte la noua aventura a Pritului Persiei. Totodata, s-ar putea ca Prince Of Persia : The Forgotten Sands sa se lanseze si pe platforma de joc Nintendo DS.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele