IT & C

Primul telefon mobil cu senzori de miscare, lansat in Romania

HAT Group Co., distribuitorul oficial al telefoanelor mobile Samsung, lanseaza in Romania telefonul mobil SGH - E760, primul telefon mobil cu senzori de miscare.


Modelul E 760 reprezinta o premiera pentru utilizatorii din Romania prin posibilitatea de a accesa cele mai populare functii ale telefonului cu o simpla miscare a mainii. Prin inovatiile pe care le aduce, acest model subliniaza abilitatea telefoanelor Samsung de a surprinde utilizatorii prin intermediul tehnologiilor avansate si al design-ului elegant.

Destinat unui public pasionat de gadgeturi si tehnologie, modelul SGH - E760 vine cu o serie de noutati. Design-ul sau compact, fara antena exterioara , se remarca prin ecranul extern rotund, de tip OLED, care ii confera un aer futurist , si prin carcasa ce imbina culorile argintiu si negru.
In premiera pentru Romania, prin intermediul tastei M-Button si al miscarilor mainii, E760 poate accesa mp3 player -ul si camera digitala , care devin astfel mai la indemana ca oricand. Tot cu ajutorul miscarilor mainii pot fi controlate si functii precum navigarea prin lista de melodii in timpul folosirii mp3 player-ului sau deplasarea personajelor pricipale din jocurile Java incluse in soft-ul telefonului. M-Button permite de asemenea accesul la o alta functie inovatoare a telefonului - Cutia de Ritmuri. Urmarind miscarile mainii, E760 emite o serie de sunete ritmate care pot alcatui propria melodie.

E760 este dotat cu doua boxe stereo la care pot fi ascultate melodiile stocate in memoria generoasa de 96,5 de Mb, intr-unul din cele trei formate compatibile: MP3, AAC si AAC+. Tot la capitolul multimedia se remarca si tonurile de apel polifonice pe 64 de canale, ce pot fi folosite in format SMAF, MIDI, MP3 si WAV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele