IT & C

#microsoft #windows 8 # early edition #lansare windows 8

Prima varianta de Windows 8 va fi lansata in acest an

Microsoft va lansa in acest an o prima editie (early edition) a mult asteptatului sistem de operare Windows 8 , conform The Next Web, care citeaza un blog al companiei Microsoft.

"Am muncit din greu pentru a proiecta si construi Windows 8, asa ca ne dorim sa incepem un dialog deschis cu cei care sunt interesati sa testeze versiunea pre-realease in următoarele luni", se arata in materialul "Building Windows 8" postat de oficialii Microsoft pe blogul respectiv.

In acelasi material se arata ca cei de la Microsoft vor dezvalui noi detalii despre Windows 8 in cadrul Build Conference , ce se va desfasura in perioada 13-16 septembrie 2011 , in Anaheim, California.

Recent, o sursa din cadrul companiei fondate de Bill Gates declara ca Windows 8 va avea parte de o singura versiune beta, urmata in luna ianuarie 2012 de o versiunea RC. Se asteapta ca varianta finala a lui Windows 8 sa fie lansata in aprilie 2012 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele