IT & C

Prigoana vrea banii pe Realitatea TV

Silviu Prigoana a suspendat din nou site-ul Realitatea TV , motivind, de aceasta data, ca noul proprietar al postului TV, PetromService, nu si-a platit datoriile. Utilizatorii care incearca sa acceseze pagina de Internet www. realitatea .tv ajung la www. prigoana .ro, site-ul personal al patronului Rosal. Aici gasesc mentiunea: Acest site este oprit temporar pentru neplata datoriilor (nu pentru neplata domeniului), inspre fondatorul Realitatii TV, Silviu Prigoana, de catre Realitatea Media.
Departamentul de PR al postului de televiziune afirma ca intelegerea referitoare la domeniul de web dintre Realitatea TV si Silviu Prigoana a fost reziliata si ca site-ul postului va putea fi accesat la o alta adresa, fara comentarii cu privire la alte datorii pe care Realitatea Media le-ar avea la Silviu Prigoana.
Desi a facut public anuntul pe site, Silviu Prigoana sustine ca litigiul dintre el si noii proprietari ai postului este o problema personala. Nu am nimic de declarat, spune el. Nu e o stire de presa. E o chestiune pe care o voi rezolva in instanta.
Pe site, Silviu Prigoana afirma ca va oferi in curind documente cu privire la datoriile noilor proprietari. Anul trecut, postul Realitatea TV a fost cumparat de PetromService, societatea comerciala a sindicalistilor Petrom. La inceputul toamnei, dupa aducerea in pozitia de project manager a lui Sergiu Toader, Realitatea TV a facut o schimbare de format si pachet grafic care i-a adus cresteri de rating. Analistii media au comentat prestatia postului, in timpul campaniei electorale, ca fiind mai echidistanta decit cea a marilor televiziuni.
Ieri, vechiul site al Realitatea TV putea fi accesat la www1.realitatea.tv, prin paginile fostului patron, Silviu Prigoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele