IT & C

#medii de stocare #smartphone android #pqi connect #stick android

PQI lanseaza stick-uri de memorie pentru dispozitivele Android

Compania PQI cu sediul in Taiwan a anuntat lansarea unei noi serii de stick-uri USB special concepute pentru dispozitivele cu sistem de operare Android.

Gandite si construite pentru cei cu smartphone-uri si tablete Android, stick-urile Connect ofera posibilitatea de a extinde memoria de stocare a acestor dispozitive intr-un mod eficient.

Continutul de pe aceste medii de stocare pot fi accesate cu ajutorul aplicatiei Connect+, aplicatie disponibila deja in magazinul Google Play.

Stick-urile PQI Connect au capacitati cuprinse intre 16-128 GB si pot fi de tip USB 2.0 sau 3.0. Seriile de stick-uri PQI anuntate pana acum sunt: Connect 201, Connect 202, Connect 203, Connect 204, Connect 301 si Connect 302.

Producatorul nu a anuntat preturile pentru noile gadgeturi, dar spun ca le vom gasi la vanzare incepand de luna viitoare si pana la sfarsitul anului vor fi disponibile in toate variantele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele