IT & C

#periferice #mouse #maus #benq

Power-mouse: BenQ lanseaza mausi noi

Cand se discuta despre calculatoarele proprii, oamenii iau in cosiderare si perifericele atasate. De obicei nimenu nu vrea o tastatura care scartaie, un hub USB cu viteza mica de trasfer sau un maus a carei butoane se lovesc unul de altul sau nu se apasa usor.

Variantele de acest gen de periferice sunt nenumarate, iar acum BenQ vine sa ingroase randurile cu trei noi modele de mausi pentru tine, modelele BenQ MD300, S500 si L450. Asa cum spun si cei de la BenQ, cei trei se remarca prin ergonomie, usurinta de utilizare si prin design.

BenQ MD300, mausul dansator

Este adevarat ca de asemenea lucruri nu ai prea des ocazia sa auzi, dar iata ca se poate. E cazul sa dezbatem putin aceasta abilitate de dans pe care o prezinta modelul MD300. In principiu acest maus este util, dar si caraghios, idea din spatele acestuia fiind amuzamentul.

MD300 are un design elegant, vine intr-o singura culoare si anume negru lucios si beneficiaza de senzori ce ii permit sa interactioneze cu utilizatorul la fiecare click, prin intermediul ledurilor de culoare rosie si al vibratiilor.

Pentru activarea unei functii ceva mai speciale, utilizatorul va trebui totusi sa instaleze un soft care odata intrat in drepturi il va atentiona pe utilizator la primirea unui e-mail sau a unui mesaj Skype printr-o simpla vibratie. Dansul mausului consta in aceste vibratii ritmice dictate de Windows Media Player-ul din doatarea oricarui PC.

BenQ S500, mausul compact

Bineinteles ca acest maus poate servi ca un inlocuitor pentru pad-ul tactil de care beneficiaza laptopurile. S500 are un design ultra-plat, are marimea unui card de credit (mai putin grosimea) si are articulatie mecanica, adica ai posibilitatea sa inchizi si sa deschizi maus-ul cum vrei tu. Aceasta caracteristica te ajuta atunci cand dispozitivul trebui carat dupa tine.

Firul de conectare USB se poate retrage in interior si vine cu un senzor optic de 800 DPI. Mai mult decat atat, maus-ul poate functiona fara instalarea vreunei aplicatii.

BenQ L450, te protejeaza impotriva bacteriilor

Asemenea primului model de maus, MD300, BenQ L450 are o caracteristica ceva mai aparte, de data aceasta protectie impotriva bacteriilor.

L450 a fost special creat pentru notebook-uri si are incorporata tehnologiei "Anti-Virus Nano-Coating", ce are capacitatea de a intarzia inmultirea bacteriilor si de a dezinfecta suprafetele prin intermediul nano-tehnologiei, lucru pe care nu il vezi la orice maus.

In plus laserul cu senzor de 1.600 DPI si precizia lui L450 permit utilizarea acestuia pe suprafete unde alte mausuri optice nu razbat.

Cele trei modele de maus vor fi disponibile din luna august in Romania, prin partenerii BenQ, la preturi estimative de vanzare de 59 RON, 55 RON si respecitiv 49 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele