IT & C

#personal computer #suita #microsoft office

Povestea Microsoft Office 2007 merge mai departe

Microsoft a testat in Romania noul pachet Office 2007 Acasa si pentru Scoala in cadrul unui eveniment de presa in care mai multi copii au invatat cum se scrie o poveste si cum se construieste un personaj cu ajutorul aplicatiilor din Office 2007.

Astfel, un grup de elevi din clasele primare a participat, la sediul Microsoft GTSC Romania, la seminarul "Exprima-te mai usor cu Office 2007" unde, cu ajutorul trainerilor, au fost create povesti folosind aplicatiile din Word sau PowerPoint.

"Intalnirea este un prilej pentru a demonstra cateva aplicatii practice ale suitei Office 2007. Consideram ca a fost o modalitate eficienta de a arata cum functioneaza atat Word 2007, Excel 2007, PowerPoint 2007, cat si OneNote 2007", a declarat Marian Brostean, Information Worker Business Group Lead, Microsoft Romania .

Caracteristici principale

Microsoft Office 2007 Acasa si pentru Scoala este suita de baza de programe software pentru utilizatorii de computere personale de acasa.

Printre atributele de baza ale acestei suite se numara identificarea facila a comenzilor, organizarea notitelor si a informatiei, ilustratiile SmartArt, instrumente de vizualizare a datelor in Excel, instrumente de recuperare a datelor precum si crearea unor prezentari dinamice si securitatea imbunatatita.

Ce contine pachetul

Pachetul are un kit de instalare cu trei licente perpetue. Oferta include si soft-urile Word, Excel, PowerPoint, OneNote precum si un soft special de cautare de fisiere din calculator.

Targetul luat in calcul de Microsoft atunci cand a realizat aceasta suita sunt toate persoanele de la clasa a V-a in sus. In viziunea Microsoft, Office Acasa si pentru Scoala a fost creeat atat pentru utilizatorii de acasa cat si pentru elevii care au din ce in ce mai multe teme de facut.

Cu ce te avantajeaza noul Office

Utilizatorul are la dispozitie mai multe instrumente de verificare a documentelor. Printre acestea se numara verificatoareĀ  ortografice, verificatoare gramaticale si de stil, lexicoane, despartitor in silabe, liste de autocorectie, capacitati de rezumare automata si dictionare de traducere.

Pachetul Office are o interfata de utilizator Office Fluent care faciliteaza gasirea si utilizarea caracteristicilor produsului.

Meniul de comenzi este sensibil la context si se modifica automat, in functie de activitatea pe care utilizatorul incearca sa o finalizeze.

Ilustratiile SmartArt reprezinta un set imbunatatit de instrumente de proiectare, disponibile in cadrul sistemului de programe Microsoft Office, pentru a usura crearea nomogramelor si a diagramelor.

Office dispune de instrumentul de recuperare a documentelor, astfel incat regasirea documentelor sa se faca usor dupa o eroare de sistem.

Unde se poate gasi pachetul Office

Pachetul Microsoft Office 2007 Acasa si pentru Scoala costa 199 RON si poate fi gasit in retelele de distributie Altex, Depozitul de Calculatoare, e-mag, Flamingo, MediaGalaxy si UltraPro.

"Promotia pentru aceasta suita Office 2007 ofera acces la cele mai utilizate aplicatii Office Microsoft. Pachetul contine 3 licente de utilizare. Astfel, daca avem trei calculatoare acasa, acestea pot beneficia de Office 2007 in acelasi pret", a mai adaugat Marian Brostean.

Promotia pentru suita Office 2007 Acasa si pentru Scoala cu meniul in limba romana se desfasoara intre 1 septembrie si 31 decembrie 2008 .

In prezent, un miliard de oameni folosesc pachetul Office de la Microsoft, iar compania spera ca pana in 2015 numarul total al utilizatorilor sa ajunga la 5 miliarde. Jumatate dintre cei care achizitioneaza un PC cumpara de la bun inceput si pachetul Office. De asemenea, intre 24% si 40% dintre cei care isi cumpara un calculator folosesc in urmatoarele 6 luni suita Microsoft.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele