IT & C

#lansare #ces 2012 #play station vita # piata americana

PlayStation Vita, prezentat la CES 2012

Dupa lansarea din Japonia, PlayStation Vita a ajuns la CES 2012 , unde se pregateste pentru lansarea pe piata americana.

Sony PlayStation Vita nu a facut valuri la CES , dar acest lucru se datoreaza si vanzarilor slabe din Japonia, Hong Kong si Taiwan.

Compania planuieste sa lanseze dispozitivul de gaming in SUA in reteaua AT&T, cu abonament de date 3G, la un pret de 249 dolari.

Ecranul tactil mult mai mare ca al vechilor console portabile este un atu, la fel ca si controlul dual analog, dar PlayStation Vita va avea de infruntat o concurenta puternica din partea tabletelor care devin tot mai cautate de gameri.

Dotat cu doua camere foto, cu un senzor de miscare ce raspunde la sase axe si cu un panou tactil pe spate, PlayStation Vita ofera un ecran OLED cu diagonala de 5 inci. Pana acum au fost lansate doar cateva jocuri exclusiv pentru PlayStation Vita, dar numarul lor va creste dupa lansarea din SUA din luna februarie.





Sursa foto: Playstation. com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele