IT & C

#acasa #cinematograf #mubi #playstation

PlayStation MUBI, un nou serviciu pentru "cinematograful" de acasa

A fost prezentat  online . Prin acest parteneriat, compania aduce pe consola PlayStation 3 ( PS3 ) un nou serviciu ce prezinta o perspectiva diferita asupra cinematografiei clasice internationale, independente, oferind utilizatorilor de PS3 posibilitatea de a viziona filme mai putin comerciale, de nisa.

In aceasta toamna, utilizatorii consolelor PS3 vor avea acces la un tezaur pe suport de celuloid intretinut de catre curatori, astfel incat chiar si utilizatori mai putin initiati se vor bucura de un continut deosebit, ce ar putea fi descoperit in caz contrar intr-o viata intreaga. Serviciul MUBI va oferi peste 300 de filme ale unor regizori precum Audiard si Zeferelli, iar toate acestea vor fi disponibile pentru vizionare direct pe consola PS3.

Modalitatea de accesare

Primul pas consta in descarcarea aplicatiei cu ajutorul serviciului PlayStation Store. Dupa aceasta etapa, utilizatorii pot viziona continutul  imediat, având la dispozitie optiuni de selectare intre colaje din festivaluri, proiecte clasice ale cinematografiei independente si proiecte ale unor regizori amatori.

MUBI ofera oportunitatea de a descoperi lucrarile unor regizori de renume mondial precum fratii Coen si Tarantino, alaturi de regizori din America Latina si scurtmetraje restaurate din cele mai putin cunoscute arhive. De asemenea, utilizatorii pot viziona filme gratuite, dar si pelicule inchiriate pe durata unei saptamani, existand in acelasi timp si posibilitatea achizitionarii unui abonament lunar ce ofera acces nelimitat la toate filmele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele