IT & C

Platforma Microsoft TV a fost aleasa de Club Internet in Franta, pentru a sustine serviciul triple play

Club Internet, este ramura franceza a T-Online International (Deutsche Telekom), unul din cei mai puternici furnizori de Internet din Franta.

Serviciul "triple play" lansat de Club Internet, va asigura un pachet TV digital complet, impreuna cu servicii de voce si date. Oferta va include o gama larga de canale si inregistrare video avansata, consumatorii putand controla cand si cum vor viziona programele tv live sau inregistrate.

Solutia unica bazata pe Microsoft TV, poate fi ajustata conform preferintelor consumatorilor, transformand astfel televiziunea intr-o experienta personalizata.

Functia picture in picture, permite vizionarea a doua posturi simultan. De asemenea recorder-ul digital va oferi 50 de ore de inregistrare si va fi integrat in pachetele HD si DTT.

Prin intermediul unei interfete accesibile, userii pot naviga pe Internet, isi pot verifica mailul, pot viziona poze sau pot comanda filme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele