IT & C

#neopdp #plasma #panasonic

Plasma Panasonic NeoPDP are diagonala de 103 inch

Panasonic a lansat noul model de plasma cu diagonala de 103 inch (261,6 cm).

Modelul completeaza seria 12 de televizoare plate echipate cu tehnologia NeoPDP .

Seria 12

Seria 12 dispune de o gama larga de functionalitati si mai mult decat atat, ecranele sunt usor de manipulat si transportat, in ciuda dimensiunilor, noul model avand, spre exemplu, o grosime de numai 99 mm. Ecranul este echipat cu filtru anti-reflex, ceea ce il face ideal pentru a fi utilizat in medii profesionale, inclusiv in studiourile de televiziune.

Panourile de comanda interschimbabile, terminalele LAN si functia LAN Control ce permite controlarea de la distanta a plasmei, fac ca noul model sa poata fi utilizat pentru o gama larga de aplicatii comerciale.

In Europa

Modelul cu diagonala de 103 inch este potrivit a fi utilizat in domenii comerciale si de business, precum inchirierea de echipamente audio-video. Panasonic a inregistrat deja primele precomenzi de la partenerii sai din Europa pentru livrarea noului ecran cu plasma.

Anterior, in ultimul trimestru al anului 2009, Panasonic a lansat, tot in seria 12, modelele cu diagonale de 65 inch, respectiv 85 inch . Potrivit Futuresource, plasmele Panasonic cu diagonala de peste 55 inch au avut anul trecut o cota de 40% din piata ecranelor profesionale de format mare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele