IT & C

"Photo Image Communicator", un festival care imbina utilul cu placutul

Cea de-a doua editie a "Photo Image Communicator", festivalul de gadget-uri din Romania ce foloseste moda pentru a atrage de partea tehnologiei si segmentul feminin, s-a incheiat duminica seara. Expozitia a avut loc in centrul Feeria din Baneasa si a debutat cu o prezentare inedita de moda si produse IT, reunind nume sonore ale producatorilor de tehnologie - Sony, LG, Orion, Samsung, Imatech, Logitech, precum si Media Galaxy .
Evenimentul a fost prezentat de Daniel Buzdugan si Mihai Morar, doua persoane care stiu cum sa aduca zambetul pe buzele invitatilor in orice imprejurare. Pe scena show-ului "Gadget Style Summer Collection" au putut fi urmarite creatiile caselor de moda autohtone: Tina R, Dana Iuga & Narcisa Shugar, Agnes Toma, Lena Criveanu, Academia de Arte, Carmen Secareanu. Fiecare colectie a fost aso-ciata uneia dintre marcile IT prezente in expozitie. Media Galaxy a prezentat, sub sloganul "Traieste experienta multimedia", noul concept "Trend'Y R'Evolution". Momentul artistic oferit de actorii Liliana Pana si Radu Zettu ( Teatrul Foarte Mic , Secretele Mariei) le-a demonstrat invitatilor ca in universul multimedia creat la Media Galaxy poti gasi usor orice gadget al momentului. Media Galaxy a ales Tina R Jeans Collection, in tendintele internationale ale creatiei casual. Fotomodelele nu au intampinat probleme in a prezenta o gama larga de produse IT, purtand hainele comode semnate de Tina R. Suita de Oscar prezentata de Orion a cuprins noile MP3-playere si DVD-playere si a imbracat colectia "New Man in the City", semnata Dana Iuga si Narcisa Shugar. Chiar daca au fost masculine, costumele au fost prezentate de modele feminine pentru a contura ideea de nonconformism, extravaganta si lejeritate. Camerele foto Sony CyberShot au redat culoarea colectiei "New Black and White" semnata Agnes Toma. Nume deja consacrat al modei romanesti, Agnes a realizat special pentru "Photo Image Communicator" un studiu in alb si negru. Noile camere foto recomandate de Sony pentru sezonul estival au surprins echilibrul colectiei intre creativitate, sensibilitate, pragmatism si act artistic. Carmen Secareanu a combinat inul si bumbacul cu matase si organza, prezentand haine lejere, comode si elegante, in ton cu gadget-urile Logitech purtate de manechine. Prezent in premiera la "Photo Image Communicator", telefonul LG Chocolate s-a asortat colectiei "First Spring" semnate de creatoarea Lena Criveanu. Colectia pret-'-porter pentru primavara/vara a fost la fel de "apetisanta" ca si noul LG Chocolate. Samsung a iesit in evidenta printr-o colectie avangardista intitulata "Black Magic White", de la Academia de Arte. Alaturi de gamele diverse de gadget-uri IT, la "Photo Image Communicator" a fost prezent si unul auto: noul Renault Clio .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele