IT & C

#philips #lumea #epilare

Philips Lumea, epilare permanenta se poate face si acasa

Ti-ai putea imagina vreodata cum ar fi sa nu iti faci griji pentru firele de par nedorite? Cum ar fi ca parul sa nu mai creasca deloc, iar procesul epilatului sa nu mai presupuna durere si iritatii ?

Pe anumite piete europene, Philips a lansat Lumea, un nou sistem de , bazat pe "lumina intens pulsata" ( ), care opreste cresterea firului de par. Mai mult, folosirea lui nu implica durere. Aceasta noua tehnologie de indepartare a parului utilizata pana nu demult doar in industria cosmetica profesionala, este disponibila acum in casa ta.

Impulsurile luminoase sunt aplicate direct asupra firelor de par, avand ca rezultat intrarea foliculului intr-o stare de inactivitate si oprirea naturala a cresterii parului. Pentru a impiedica reaparitia firelor de par, tratamentul trebuie repetat o data la doua saptamani.

Practic, firele de par sunt "adormite" si nu mai ajung la suprafata pielii. In cazul in care aparatul nu mai este folosit, firele de par vor creste din nou. Acesta nu este un produs de , ci un produs care asigura o epilare fara nicio durere, prevenind reaparitia si indesirea firelor de par.

Cinci setari diferite ale intensitatii luminoase asigura un tratament bland si optimizat in functie de caracteristicile parului si ale pielii, in timp ce un filtru UV integrat si mai multe sisteme de siguranta ofera un nivel maxim de protectie pentru piele.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele