IT & C

#philips 231t1sb #monitor #full hd #tuner tv

Philips 231T1SB, un nou monitor Full HD cu tuner TV

Monitorul Philips Full HD 231T1SB, lansat si in Romania, permite cu ajutorul tunerului incorporat DVBT receptarea programelor cu continut multimedia in format high-definition.

Monitorul Philips ofera o serie de pre-setari audio-video, dar si posibilitatea personalizarii acestora. Optiunea HDTV permite utilizatorului sa urmareasca programe TV HD la calitate ridicata a imaginii si sunetului, fara set-top box suplimentar.

Datorita tunerului DVBT incorporat, care poate suporta cele mai noi formate MPEG-4, pot fi vizionate programe TV HD si continut multimedia de calitate digitala. Ecranul Full HD are o rezolutie panoramica de 1920 x 1080 px.

Procesarea semnalului este in conformitate cu trend-urile actuale, reusind sa prinda semnale de 1080p provenind din toate sursele, inclusiv pe cele ale player-elor Blu-ray sau consolelor de jocuri HD extrem de avansate. Problema imaginilor cu intermitente a fost solutionata prin tehnologia scanarii progresive, care ofera o luminozitate si o paleta de culori foarte bogata.

Monitorul Philips 231T1SB vine cu functia Incredible Surround care este o tehnologie audio de la Philips care mareste considerabil campul sonor si ofera o experienta audio mult mai buna.

Pentru ca utilizeaza cele mai moderne variatii electronice de frecventa, Incredible Surround combina sunetele canalelor din stanga si dreapta, marind virtual distanta dintre cele doua difuzoare . Aceasta raspandire mai larga intensifica efectul stereo, creand o dimensiune a sunetului mult mai naturala, nemaifiind nevoie sa fie folosite difuzoare suplimentare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele