IT & C

#chatroulette #retea sociala #pervers

Perversii de pe retelele sociale vor ajunge pe mana autoritatilor

Principala problema a retelelor sociale este securitatea slaba, care daca nu este pusa la punct ameninta siguranta utilizatorilor. De aceea, fondatorul Chatroulette , reteaua sociala online cu videochat, a luat masuri drastice impotriva unor utilizatori.

Andrey Ternovskiy a anuntat oficial faptul ca va curata reteaua de perversii sexuali si ca identitatile lor vor fi facute publice. Cu ajutorul Chatroulette, fondatorul a reusit sa strange dovezi despre exhibitionisti, acestia urmand sa fie dati pe mana politiei.

"Am identificat mii de adrese de IP ale unor presupusi exibitionisti, impreuna cu log-uri si capturi de ecran care dovedesc comportamentul indecent . Dupa ce am raportat toate aceste lucruri, serviciul pare mult mai curat, ceea ce ne va oferi timp pentru a introduce anumite facilitati ", a declarat Ternovskiy citat de realitatea.net

Este posibil ca noile masuri sa fie luate dupa ce Chatroulette a fost criticat aspru pentru utilizatorii care pot incalca legi internationale postand imagini indecente catre minori .

"Difuzarea de imagini indecente catre minori este o incalcare a legilor internationale. Vom coopera pe deplin cu autoritatile din orice tara", a mai declarat Andrey Ternovskiy.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele