IT & C

Parteneriat Yahoo Games - Intel

Compania Yahoo si prodcatorul de microprocesoare Intel, au anuntat ca vor lansa jocuri PC care beneficiaza de puterea procesorului Intel Pentium 4.

De asemenea, Intel va fi sponsorul pentru Yahoo online , care inchiriaza jocuri de la diferiti editori printre care Activizion, Atari si Vivendi Universal Games.



Jocurile, care sunt dezvoltate pe maxima performanta a procesorului Pentium 4, prezint caracteristici avansate audio si de efecte speciale, de animatie si garfica 3D.
Prin intelegerea facuta, Yahoo Games si Intel doresc sa furnizeze jucatorilor avantajele distributiei digitale de jocuri pentru PC, care sa profite de inovatiile procesorului.


Printre titlurile care sunt disponibile la Yahoo Games se afla Empire Earth, Grand Prix 4, Independence War 2, Neverwinter Nights si Star Trek Armada 2.
Cu mai mult de 5 milarde de minute jucate online pe luna, Yahoo Games este cotat de catre Nielsen-Net Ratings, numarul unu intre siturile de jocuri online . Prin intermediul Yahoo Games on Demand , utilizatorii pot alege dintr-o GAMA variata de mai mult de 90 de jocuri PC.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele