IT & C

Parteneriat intre HP si Konica

< a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/hp1" title=" HP ">HP a anuntat un nou parteneriat cu Konica, care va intari si extinde portofoliul sau de oferte de pe piata produselor de tiparire si prelucrare de imagini destinate firmelor.

HP va colabora cu Konica, pentru a folosi experienta acestei companii in domeniul motoarelor pentru copiatoare , largind portofoliul HP de produse destinate utilizatorilor comerciali.

Combinand vasta experienta pe care o are Konica in domeniul motoarelor pentru copiatoare cu mostenirea HP in ceea ce priveste capacitatile de lucru in retea si de administrare, vom lansa pe piata un sistem sofisticat, complet integrat cu produsele de birou actuale HP hardcopy, spune George Mulhern, prim-vice-presedinte al HP Imaging and Printing Group.
Aceasta colaborare cu Konica imbunatateste si completeaza parteneriatele existente ale HP si ne va permite sa extindem mai rapid portofoloiul de produse din domeniul Imaging and Printing.

Detalii privind ofertele de produse rezultate din aceasta colaborare, precum si strategia ei de piata vor fi anuntate in lunile urmatoare, produsele urmand sa devina disponibile in cursul acestui an.
Informatii referitoare la gama de solutii si servicii imaging and printing HP existente destinate clientilor din domeniul comercial sunt disponibile la: www.hp.com.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele