IT & C

#abur #dus #oglinda

Para de dus cu oglinda tratata impotriva aburului

Indiferent ca barbieritul se face sub dus sau in fata chiuvetei, oglinda se va aburi in majoritetea cazurilor. Cum in ultima vreme s-au gasit solutii pentru mai toate problemele de zi cu zi, nici aceasta nu putea fi trecuta cu vederea, asa ca rezolvarea a venit rapid. Noul obiect, dedicat in special bailor mici, este o para de dus dotata cu o oglinda tratata impotriva aburului.

Pe langa economisirea de spatiu, oglinda are si un atuu mai aparte. Noul "dipozitiv" are si un nume, Reflect, si are doua parti distincte, cea superioara care are oglinda si partea de jos este prevazuta cu orificii pentru a lasa loc apei sa curga.

Logic, apa calda care curge in partea inferioara, ar trebuie sa abureasca suprafata oglinzii, dar pentru ca lichidul circula mai intai prin spatele partii superioare, aceasta incalzeste oglinda, astfel incat este prevenita aparitia condesului.

Idea este foarte simpla, dar acest lucru ia adus si un premiu in cadrul international design excellence awards din acest an. Vestea buna este ca Reflect va fi disponibil doritorilor din luna august si va costa in jur de 300 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele