IT & C

#papa benedict #sistem de operare #tableta # tableta android

Papa Benedict a aprins luminitele de Craciun de pe o tableta cu Android

Papa Benedict al XVI-lea a aprins luminile de Craciun ajutat de noua tehnologie touchscreen. Mai exact, el a folosit o tableta PC de la Sony ce ruleaza sistemul de operare Android, scrie Gizmodo.

Benedict al XVI-lea a activat iluminatul de sarbatoare din aparatamentul sau de la Vatican, folosind o tableta cu Android. Papa a atins ecranul unui portabil produs de Sony, informeaza presa internationala. Pe langa apropierea "celor spirituale" de tehnologia moderna, un lucru iese la lumina. Vaticanul, implicit Papa, a ales Androidul pentru a porni sarbatoarea nasterii Domnului.

Desigur, cei care fac parte din "biserica" Apple nu vor fi prea incantati de decizia Vaticanului. La urma urmei, de ce a ales Papa Benedict sa foloseasca o tableta PC de la Sony in loc de "dominatorul" iPad al Apple? Si de ce a ales Android-ul pentru o misiune atat de importanta precum este aprinderea luminitelor de Craciun? Probabil, doar Dumnezeu stie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele