IT & C

#imagini #panasonic #sav integrated systems #camere de supraveghere

Panasonic prezinta primele camere de supraveghere cu tehnologia IP

Panasonic a lansat in premiera pentru piata din Romania, zece modele de camere de supraveghere din gama i-Pro. Bazate pe tehnologie in materie de securitate, noile produse vin cu o serie de avantaje: imagini de inalta rezolutie si fidelitate, acoperirea unor suprafete de 4 ori mai mari decat in cazul camerelor standard si costuri de exploatare scazute.

Gama Panasonic i-Pro ( supraveghere video prin tehnologie IP)  cuprinde zece modele, atat de camere fixe cat si camere fixe tip dome si camere mobile tip dome. Fiecare dintre aceste modele functioneaza dupa principii similare internetului, oferind extensibilitate crescuta, flexibilitate si transmitere a informatiei in timp real.

Tehnologii

Cele zece modele beneficiaza de tehnologii avansate precum Mega Pixel, Super Dynamic, PoE si ABF. Mega Pixel permite surprinderea unor imagini de inalta fidelitate pe o suprafata de 4 ori mai mare decat camerele standard in timp ce Super Dynamic asigura vizualizarea simultana atat a imaginilor din zonele puternic luminate cat si a celor din zonele intunecate.

PoE (Power over Ethernet) permite transmiterea atat a imaginilor cat si a energiei electrice prin intermediul cablului UTP, reducandu-se astfel costurile de instalare, iar ABF (Auto Back Focus) reprezinta actiunea prin care focusul se regleaza automat.

In plus, mai exista o memorie de urgenta SD utila in cazul in care conexiunea intre camera si retea sau intre inregistrator si retea este intrerupta. In aceste situatii, camera continua sa inregistreze pe cardul de memorie SD cu care este dotata, iar in momentul refacerii conexiunii imaginile inregistrate local sunt automat trimise catre înregistrator.

Panasonic a gasit solutii de back-up si pentru cazurile in care unul dintre hard-disk-urile inregistratorului se strica si a implementat sistemul Redundanya RAID. Acesta permite recuperarea imaginilor de pe discurile avariate utilizand celelalte discuri functionale.

Disponibilitate

In Romania, sistemele de supraveghere video Panasonic vor fi implementate la cel mai inalt nivel de catre SAV Integrated Systems , companie cu capital integral romanesc, fondata in anul 2007.

SAV Integrated Systems  ofera solu?ii inovatoare in sfera proiectarii, instalarii si mentenantei audio vizualului dar si in sfera design-ului, distributiei, instalarii si mentenantei de sisteme de securitate. Compania vizeaza furnizarea de solutii la cheie prin integrarea sistemelor si echipamentelor de c?tre o echipa de specialiati orientata pe nevoile specifice ale fiecaui client in parte.

Prin echipamentele lansate Panasonic ofera solutii performante si eficiente de securitate, potrivite cerintelor din mai multe industrii: banking, finante, sanatate, transport, retail, spatii publice , etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele