IT & C

#panasonic #solid-state #card memorie #memory card #p2

Panasonic prezinta o noua gama noua de carduri de memorie

Panasonic lanseaza o noua gama de carduri de memorie solid-state P2 pentru camere video profesionale.

Noile modele P2 E-Series au o rata mai mare de transfer si o durata medie de viata de 5 ani.

Seria E

Noua linie E-Series include carduri cu capacitati de stocare de 16 GB (AJ-P2E016XG), 32 GB (AJ-P2E032XG) si 64 GB (AJ-P2E064XG) cu posibilitatea inregistrarii de imagini si sunete la o calitate net superioara modelelor anterioare si cu o durata medie de viata de 5 ani.

Modelele sunt recunoscute drept o solutie inovatoare pentru inregistrarea de materiale video si asigura o calitate inalta a sunetului si imaginii captate in orice tip de mediu chiar si in conditii de temperaturi extreme, socuri sau vibratii puternice.

Transfer rapid


Totodata, cardurile incorporeaza o tehnologie recent dezvoltata de Panasonic, modelele fiind capabile de a transfera inregistrarile efectuate la viteze de pana la 1,2 Gbps.

Mai mult, fiind incastrate intr-un invelis de aluminiu, cardurile P2 sunt mai durabile decat modelele incastrate in plastic. Carduri sunt proiectate sa reziste timp de mai multi ani pana sa necesite inlocuire.

Cand cardul se apropie de finalizarea ciclului sau de viata, utilizatorul este avertizat pe ecranul camerei sau in obiectiv. Detalii referitoare la capacitatea cardului dar si a duratei de viata a acestuia pot fi vizualizate pe calculator, prin intermediul aplicatiei software pentru cardurile P2 disponibila pentru descarcare pe site-ul companiei.

Compatibilitate si disponbilitate

Noile carduri din gama E-Series sunt compatibile cu intreaga linie de camere video profesionale P2 dar si cu alte echipamente de inregistrare sau editare Panasonic. Modelele P2 pot stoca inregistrari video in toate formatele suportate de catre camerele video profesionale P2, de la inalta definitie pana la definitie standard si de la formatul DVCPRO la AVC-Intra 100.  

Cardurile de 16 GB si 32 GB vor fi disponibile in luna mai a acestui an la un pret de lista recomandat de 299 euro si respectiv 450 euro. Cardul de 64 GB va fi comercializat incepand din luna august 2009 la un pret recomandat de 720 euro fara TVA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele