IT & C

#camera foto #hd #dmc-gh1 #dslr #lumix #panasonic

Panasonic Lumix DMC-GH1, un nou castigator EISA

Panasonic DMC-GH1 , cea mai noua aparitie din serie de camere Lumix G a fost desemnata castigatoare a premiului EISA la categoria European Multimedia Camera.

Camera foto GH1 este disponibila si in Romania la magazinele partenere Panasonic.

Panasonic DMC-GH1

Modelul dispune de un obiectiv digital interschimbabil care permite incorporarea unor functii profesionale intr-o camera compacta , usor de utilizat, pentru obtinerea unor performante foto foarte bune.

" Panasonic Lumix DMC-GH1 combina avantajele unei camere compacte cu cele ale unui DSLR: este usoara, mica, dispune de un vizor electronic de inalta rezolu?ie si functia Live View. In plus, DMC-GH1 este rapida in operare, captureaza imagini de o calitate excelenta si dispune de un obiectiv digital interschimbabil. Camera este echipata, de asemenea, cu un ecran foarte versatil si poate sa realizeze inregistrari video in format full HD. Calitatea imaginii atat foto cat si video este uimitoare. GH1 este prima camera-sistem care face autofocalizare continut in modul film", a declarat un reprezentant al juriului EISA.

Compatibilitate

Compatibila cu standardul Micro Four Thirds System, noul Lumix DMC-GH1 dispune de functii avansate de fotografiere si inregistrare video precum ?i de capacitatea de a inregistra video in sistem High Definition (HD) AVCHD 1080p/25p.

Mai mult, Panasonic Lumix DMC-GH1 dispune de un ecran LCD si Live View Finder care imbunatateste rezultatele obtinute cu Full-time Live View. Modelul vine echipat cu un nou obiectiv digital interschimbabil, Lumix G VARIO HD 14-140mm/F4.0-5.8 ASPH./MEGA O.I.S.

Sistemul de lentile a fost special conceput pentru a permite inregistrarea de clipuri video HD, dispune de un motor foarte silentios si are posibilitatea de a realiza autofocalizare continua.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele