IT & C

#mw-10 #audio #video #foto #ifa2009 #panasonic

Panasonic lanseaza primul sistem audio cu rama foto

Panasonic a lansat la IFA Berlin 2009 cel mai nou sistem audio , ce permite utilizatorilor nu doar sa asculte muzica, dar si sa vizualizeze fotografii si clipuri video.

Modelul MW-10 este echipat cu un ecran LCD cu diagonala de 9-inch si poate reda muzica de pe CD, iPod sau de la radio FM/AM, sunetul fiind redat de o pereche de boxe de tip Bamboo Cone.

Experienta muzicala

Pentru ca utilizatorul sa se bucure de o experienta audio cat mai buna, Panasonic a instalat difuzoare in fata boxelor astfel incat sunetul sa se raspandeasca pe o arie cat mai larga. Functia D.Bass contribuie la ajustarea si imbunatatirea sunetului bass, in funcyie de volumul la care este redata muzica.

Ecranul LCD Wide VGA de 9 inch al modelului MW-10 poate fi utilizat ca rama foto digitala , pentru redarea de fotografii de pe un CD, de pe un card de memorie SD sau din memoria interna a sistemului (cu capacitatea de 4 GB). Datorita capacitatii de stocare, pe MW-10 pot fi stocate pana la 6.000 de fotografii.

Experienta video

MW-10 poate afisa fotografiile in sistem slideshow, in timp ce sistemul reda muzica de pe un CD. Mai mult, sistemul este capabil sa imparta ecranul in doua parti astfel incat pe o  jumatate sunt redate imagini si informatii despre melodia ascultata, in timp ce in jumatatea cealalta poate fi afisat calendarul sau ceasul.

Echipat cu un dock universal pentru iPod, MW-10 poate reda nu doar muzica, dar si videoclipuri. MW-10 este la pachet cu o telecomanda ce poate fi utilizata si pentru operarea iPod-ului de la distanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele