IT & C

#gf1 #lumix #camera foto #panasonic #ifa

Panasonic lanseaza o noua camera foto Lumix

Panasonic a anuntat in cadrul IFA, lansarea celui mai nou model din seria aparat foto digital cu flash integrat. DMC-GF1 are un corp compact si plat care combina inalta performanya cu usurinsa in utilizare.

Avatanjele lui Panasonic GF1

Mai mult, optimizeaza avantajele oferite de componentele electronice pentru a oferi o calitate foarte buna a imaginii. LUMIX DMC-GF1 este capabil sa inregistreze imagini, dar si filme.

De asemenea acesta beneficiaza de inregistrarea video AVCHD Lite pentru stocarea filmarilor HD lungi, de interconectarea cu alte dispozitive AV. Poate coda filmele si in format Motion JPEG pentru compatibilitatea cu PC-urile.

Panasonic DMC-GF1 are functii speciale precum exponometru, previzionarea deschiderii diafragmei si a vitezei obturatorului in modul "Live view". Aparatul este disponibil in patru culori: true black, active red, sleek silver si clean white.

Moduri foto


DMC-GF1 beneficiaza de asemenea si de modul "My Color" cu de sapte moduri presetate - Expressive, Retro, Pure, Elegant, Monochrome, Dynamic Art si Silhouette , dar pastrand in continuare modul Custom care lasa utilizatorii sa isi seteze manual nivelul de culoare, iluminare si saturatia.

Sistemul "Intelligent Scene Selector" modifica automat modurile Normal, Portrait, Macro, Scenery si Low Light in asa fel incat sa se potriveasca la situatia prezentata. Sistemul de focalizare pe baza de contrast din DMC-GF1 realizeaza cel mai scurt timp de obtinere al focusului din intreaga industrie (aproximativ  0,3 sec cu obiectivul standard Lumix G H-FS014045).

Incepatorii pot sa inregistreze filme excelente, datorita sistemului iA (Intelligent Auto) care este de asemenea disponibil si pentru functia video. Stabilizatorul optic de imagine (Optical Image Stabilizer - O.I.S.) ajua la evitarea tremurului imaginii atunci cand se foloseste zoom-ul sau detectia faciala ( Face Detection ).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele