IT & C

#sdxc #super intelligent controller #carduri memorie #panasonic

Panasonic laneaza noi carduri SDXC de 64 GB si 48 GB

Panasonic a prezentat la CES 2010 noile carduri de memorie SDXC cu capacitati de 64 GB, respectiv 48 GB, ce vor fi comercializate la nivel global din februarie 2010.

Modelele RP- SDW64GE1K (64 GB) si RP-SDW48GE1K (48 GB) sunt cardurile de memorie Panasonic GOLD cu cea mai mare capacitate de stocare, din clasa 10 .

super intelligent controller

Beneficiind de noul Super Intelligent Controller, cele doua carduri sunt mai fiabile si au o durata de viata mai mare decat modelele precendente. SDXC este noua generatie de carduri SD, cu posibilitatea stocarii unui volum de date de la 32 GB pana la 2 TB.

Noul card Panasonic de 64 GB SDXC este ideal pentru inregistrari video AVCHD High Definition sau fotografii de inalta rezolutie, ori chiar in format RAW. Cardul poate stoca pana la 8 ore si 30 de minute de inregistrare, la calitate maxima, in modul HA.

Cardul de 48 GB are aproape aceeasi capacitate ca un disc dual-layer Blu-ray, putand stoca inregistrari video HD in modul HA de 6 ore si 20 de minute sau de 20 de ore si 20 de minute daca filmarea s-a realizat in modul HE. Clasa 10 de viteza asigura un transfer maxim al datelor de pana la 22 MB/s.

Tehnologii la pachet


Noile carduri SDXC includ si o tehnologie conceputa sa ajute la minimizarea gradului de corupere a datelor cauzata de intreruperea alimentarii cu curent electric , asa cum se intampla atunci cand cardul este deconectat in timpul transferarii informatiilor.

Cele doua modele Panasonic SDXC au o rezistenta ridicata chiar si la temperaturi extreme, aceastea functionand de la -25 C pana la 85 C. Pretul recomandat de vanzare in SUA este de 399 euro, respectiv 299 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele