IT & C

#orange #ipad #android

Orange ar putea lansa un rival iPad mai ieftin

Nu doar marile companii IT pregatesc dispozitive de tip internet tablet care sa concureze cu celebrul si controversatul iPad . Mai noi si operatorii de telefonie mobila vor sa intre in hora cu produse mai ieftine care sa fure atentia fanilor de la produsul Apple.

Asa se face ca cei de la Orange planuiesc deja lansarea unei tablete electronice care sa rivalizeze cu dispozitivul Apple. S-ar putea ca acest gadget sa fie prezentat oficial pana la sfarsitul acestui an.

Primele zvonuri despre noul dispozitiv indica fatpul ca modelul va rula sistemul de operare Android a celor de la Google, iar pretul tabletei de internet nu va depasi suma de 100 de euro la abonament.

Se mai poate ca "pad"-ul Orange sa poata fi achizitionat de utilizator prin intermediului unui abonament de internet mobil direct prin magazinele operatorului. In mod normal, dispozitivul ar putea costa "la liber" in jur de 250 de euro.

Inca nu se stie cine va fabrica modelul, dar sursele indica faptul ca rivalul Orange pentru iPad va fi fabricat de un "mare producator IT din Asia" si ca pe langa Android, dispozitivul va dispune de conectivitate 3G .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele