IT & C

OLTCHIM SA a economisit un miliard de lei

Eeebid.com, principalul furnizor de solutii si consultanta pentru achizitiile strategice, a desfasurat saptamana trecuta 9 licitatii pentru S.C. oferta realizat off-line).



Fiecare licitatie a durat o ora si 20 minute si la acestea nu au participat decat acei furnizori carora le-au fost acceptate mostrele de catre comisia alcatuita din reprezentantii Serviciului «Protectectia Muncii» si cei ai Sindicatului Liber.
Cele mai interesante rezultate au fost obtinute pentru: bocanci de piele (16,18%), costume PSI (29,17%), ochelari strungar (45,08%), pelerine de ploaie (17,97%), sort sudor (20,96%), ochelari lacatus (28,57%).


Oltchim apreciaza rezultatul obtinut, pentru prima experienta de acest gen, ca fiind unul bun si ca reflecta destul de exact realitatea pietei. Licitatiile electronice sunt corecte, transparente si reflecta mult mai bine punctul de vedere al cumparatorului cu pretul de pornire impus de acesta afirma un oficial al Oltchim.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele