IT & C

#romania #lansare #c130n #c110 #imprimanta #oki

Oki lanseaza imprimante mono cu optiune pentru culoare

Incepand cu luna august Oki, al doilea cel mai important producator de solutii de printing din zona EMEA, ofera in Romania noile imprimante C110 si acasa .ro/c130n" title="c130n">C130n .

Acestea se incadreaza in categoria imprimantelor mono, insa beneficiaza si de optiunea de a imprima color.

Pentru acasa

Cele doua modele reprezinta o solutie ideala pentru zona birourile mici, in special cele de acasa. Chiar daca sunt centrate pe reducerea costurilor, C110 si C130n nu fac compromisuri in ceea ce priveste calitatea si optiunile pe care le ofera.

Astfel, cele doua au viteza mare de imprimare, 19 pagini pe minut in format mono pentru C110 si 20 ppm pentru C130n si 5 pagini color pe minut. Mai mult, imprimantele realizeaza o calitatea buna a printului si dinspun de conectivitatea facila.

Tehnologie

OKI C110 si C130n se diferentiaza prin tehnologia multi-pass laser care permite imprimantelor mono sa foloseasca si imprimarea color. In acest mod, costurile scazute si usurinta in utilizare pot fi corelate.

In plus, standardul Energy Star de protejare a mediului, indeplinit de cele doua modele si sustinut de Guvernul SUA si numai, garanteaza un consum optim de energie. Imprimantele C110 si C130n sunt disponibile in România prin RHS si omnilogic la un Pret de referinta de 168, respectiv 260 de euro cu TVA inclus.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele