IT & C

#electronice #evoMAG.ro # oferte evomag.ro #evoMAG

Oferte de primavara de la evoMAG.ro

Primavara a sosit si natura nu este singura care se poate innoi. Schimba-ti aparatul foto vechi cu un Nikon 1 performant, bucura-te de transportul gratuit in Bucuresti si afla ce alte oferte a pregatit evoMAG.ro pentru aceasta primavara.

Daca stii deja ca magazinele online iti ofera preturi mai mici si livrare rapida pentru produsele electronice, alege evoMAG si bucura-te de ofertele din aceasta primavara.
 

Treci de la aparat foto la Nikon 1


Programul "Buy Back" evoMAG iti ofera in schimbul aparatului foto vechi o reducere de 400 RON pentru toate variantele de KIT Nikon1 J1 si Nikon 1 V1.

Trimite orice foto compacte, care iti ofera cele mai noi tehnologii de captura foto si video. Grabeste-te si scapa de aparatul foto vechi in perioada 1 martie - 15 aprilie 2012 cu evoMAG.
 

Fujitsu Lifebook la 1.999 RON


N-ai nevoie de aparat foto dar ai putea folosi un laptop performant la un pret special? evoMAG.ro ofera pentru o perioada limitata noul Fujitsu Lifebook AH531 la un pret de numai 1999 RON.

Dotat cu a doua generatie de procesoare Intel Core si cu memorie RAM de 4 GB DDR3, laptopul Fujitsu are ecran LED de 15,6 inci si foloseste un GPU Intel HD Graphics 3000. Lifebook AH 531 vine cu un HDD SATA de 500 GB, DVD Writer, camera web de 1,3 MP si ofera conectivitate prin HDMI, Bluetooth si trei porturi USB.

Oferta este valabila numai pana in data de 7 martie 2012, in limita stocului, iar fiecare Fujitsu Lifebook de la evoMAG este livrat cu un cadou special, un mouse Colorful V105, de la Segotep.
 

Transport gratuit in Bucuresti pentru orice comanda


O alta noutate a primaverii este transportul gratuit in Bucuresti, indiferent de valoarea comenzii. Intra pe evoMAG, fa-ti un cont, comanda online produsele dorite si le vei primi acasa in maxim 24 de ore de la confirmare.

Cu un cost de transport 0, livrarile sunt facute prin doua servicii de curierat de renume, Fan Courier si Cargus, de luni pana vineri, intre orele 10:00-21:00.

Livrarea produselor cumparate de la evoMAG.ro este gratuita si in tara, insa numai pentru comenzile cu o valoare mai mare de 999 RON.
 

Evomag: plata si livrare


Magazinul online evoMAG.ro iti ofera modalitatil multiple de plata si un sistem de comanda simplu si transparent. Dupa finalizarea comenzii, poti alege sa primesti SMS-uri despre evolutia comenzii, astfel incat vei avea direct pe telefon toate informariile despre starea si notele de transport ale livrarilor.

Modalitatile de plata includ rate, plata online prin card, plana online in rate prin CardAvantaj, plata in 36 rate prin CardAvantaj si plata POS in rate prin Raiffeisen Bank.

Vei gasi pe evoMAG si un calculator pentru tarife de expeditie, prin Fan Courier sau Cargus, iar de ziua ta beneficieri de un discount aniversar de 3% pentru orice comanda realizata pana la miezul noptii.

Alege evoMAG.ro si aboneaza-te la newsletter-ul trimis martea si joia pentru a nu pierde nicio oferta si nicio reducere speciala in aceasta primavara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele