IT & C

#lanovo #nvidia #ion #cuda #laptop

NVidia si Lenovo fac echipa

NVidia si Lenovo au dus procesarea mobila la un nou nivel, prin introducerea unui netbook foarte ieftin ce ofera performante grafice de pana la 10 ori mai mari decat cele oferite de alte netbook-uri existente pe piata.

Lenovo IdeaPad S12 este motorizat de procesorul grafic NVidia ION , imbunatasindu-se astfel compatibilitatea cu diverse aplicatii, dar, in acelasi timp, urmarindu-se si pastrarea unei autonomii foarte bune, gratie design-ului eficient din punct de vedere al consumului.

Platforma noua

Lenovo a folosit platforma revolutionara NVidia ION pentru a ridica gradul de compatibilitate cu aplicayiile, chiar daca vorbim de un laptop cu un ecran de 12 inch, foarte subtire. Lenovo IdeaPad S12 are puterea de procesare necesara pentru a putea reda materiale multimedia HD si pentru a rula foarte multe jocuri. NVidia ION ofera aceste capacitati, fiind, de asemenea, cea mai buna solutie de grafica din industrie pentru procesoarele cu un consum de curent foarte mic.

"NVidia ION este una dintre cele mai noi tehnologii disponibile pentru industria PC-urilor de mici dimensiuni si cu preturi foarte avantajoase si suntem extrem de multumiti ca suntem printre primii care o folosim", a declarat Stephen DiFranco, vicepresedinte si general manager Consumer and Commercial Channels, Americas Group, Lenovo.

Grafica NVidia ION ofera suport pentru

Sistemele de operare Windows XP, Vista si Windows 7 , vizionarea filmelor HD, incluzandu-le pe cele 1080p si filmele Blu-ray si calitate uimitoare HD a materialelor video prin conectarea la un monitor extern, datorita conectorului HDMI.

Modelul mai suporta jocuri binecunoscute, precum Spore sau Battlefield Heroes, grafica DirectX 10 si conexiune digitala, plus accelerarea si recodarea fi?ierelor video folosind tehnologia NVidia CUDA .

"Lenovo IdeaPad S12 - motorizat de grafica NVidia ION - este elementul care va schimba industria. Este cea mai buna dovada a ceea ce poate face un PC micut daca este optimizat cu ION. Noul S12, subtire si accesibil prin pret, face orice v-ati astepta de la un PC, incluzand vizionarea de filme de inalta definitie, rularea de jocuri, editarea pozelor de vacanta si a materialelor video", a declarat Jeff Fisher, senior vicepresident GPU business unit, NVidia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele