IT & C

#nvidia #playstation #jocuri #nintendo #console jocuri #console gaming

Nvidia prevede sfarsitul consolelor de jocuri

Seful Nvidia sustine ca urmatoarea generatie a consolelor de joc, PlayStation 4 si Xbox 720, va fi probabil ultima, datorita evolutiei rapide a tehnologiei cloud.

Nintendo este singurul mare producator de console ce a lansat o consola importanta in acest an, Nintento Wii U, in timp ce Sony si Microsoft pregatesc urmatoarea generatie a PlayStation si Xbox pentru 2013.

Predictia Nvidia se bazeaza pe durata de viata a consolelor. Xbox 360 a fost lansat in urma cu 7 ani, iar PlayStation 3 in urma cu 6 ani, iar imbunatatirile tehnologice vor permite probabil o durata de folosire de 10 ani pentru urmatoarea generatie.

Phil Eisler, seful Nvidia, crede ca industria se va transforma puternic pana in 2023, moment in care cumparatorii nu vor mai fi interesati de achizitionarea unei cutii ce se conecteaza la TV, scrie Geek.com.

Nvidia prezice o extindere puternica a sistemelor de gaming in cloud, care vor duce la abandonarea consolelor de gaming in urmatorii 10 ani, dupa PlayStation 4 si Xbox 720.

Foto: Beatweek.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele