IT & C

#microsoft #windows 7 #geforce #nvidia

nVidia GeForce si Windows 7 inseamna gaming extrem

Combintia dintre unitatile de procesare vizuala nVidia si sistemul de operare Windows 7 asigura cel mai inalt nivel de imersie, creand cele mai puternice experiente de joc pe PC.

"Cele mai recente progrese in calculul paralel, fizica si grafica stereoscopica 3D au amplificat importanta unitatii de procesare vizuala", a declarat Mike Angiulo, general manager, Windows Planning in cadrul Microsoft Corp.

PC-uri cu GeForce

Computerele cu Windows 7 avand la baza GPU GeForce de la nVidia vor incorpora tehnologii care asigura cel mai inalt nivel de imersiune din prezent, imbunatatind substantial experienta de joc. Astfel nVidia 3D Vision transforma mediul 2D intr-o experienta 3D stereoscopica. Personajele si obiectele au o adancime aproape reala.

Tehnologia nVidia SLI asigura o calitate superioara si cea mai rapida viteza de redare a cadrelor, combinand mai multe unitati de procesare vizuala GeForce pe un singur computer. In medie, SLI functioneaza cu 15% mai rapid pe Widows 7 decat pe versiunile anterioare.

Interfata Microsoft

Microsoft DirectCompute , o noua interfata a aplicatiilor (API) pentru GPU, va permite dezvoltatorilor de jocuri sa introduca noi efecte vizuale fara a le compromite performanta. Aplicatiile vizeaza post-procesarea, efectele de lumina si umbra, precum si inteligenta artificiala.

Microsoft DirectX 11 , cea mai recenta generatie de API Direct3D, va permite dezvoltatorilor de jocuri sa beneficieze de arhitectura pe GPU FermiĀ  pentru a crea efecte vizuale avansate destinate jocurilor din 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele