IT & C

Noul soft anti-spyware de la Lavasoft: Ad-Aware 2007

Compania Lavasoft a lansat Ad -Aware 2007 – ultima versiune a solutiei antispyware si antiadware. Update-urile se aplica tuturor celor 3 versiuni ale Ad-Aware, care poarta acum numele de Ad-Aware 2007 Free, Plus si Pro. Ce aduce nou Ad-Aware 2007?
  • un motor de scanare imbunatatit;
  • o mai buna detectare a adware si malware;
  • un consum mai mic al resurselor PC-ului;
  • functia User-Controlled Spyware Removal, care permite utilizatorului sa alega ce spyware vreo sa ramana in calculatorul sau;
  • functia Scheduler – permite setarea unor scanari periodice ale PC-ului;
  • o interfata noua cu un design deosebit. Ad-Aware 2007 nu este compatibil cu Windows Vista. Lavasoft a declarat ca versiunile compatibile cu Windows Vista vor fi lansate in luna august. Mai multe despre Ad-Aware 2007 Free Dintre toate update-urile familiei Ad-Aware 2007, versiunea Free a primit cele mai multe bile negre. Cu toate acestea, Lavasoft le ofera utilizatorilor suficiente motive pentru a face saltul de la predecesorul acestei versiuni, Ad-Aware SE Personal Edition. Pentru prima oara, Ad-Aware 2007 Free identifica malware. O alta bila alba a Ad-Aware 2007 Free este aceea ca timpul de scanare este redus drastic de la 7 minute pana la 4 minute in medie. O functie TrackSweep a fost adaugata la noua versiune Ad-Aware 2007 Free, functie care te ajuta sa elimini toate urmele navigarii tale pe internet din system. Aceasta noua functie este potrivita pentru browserele Firefox, Internet Explorer si Opera. Noua interfata a programului este disponibila in toate cele trei variante. Aceasta interfata se ridica la mult mai mult decat schimbari cosmetice. Cautarea a fost mult imbunatita, iar sistemul este mai usor utilizabil. Versiunile Ad-Aware 2007 Premium Versiunea Ad-Aware Plus costa 27$ si ofera in plus protectie in timp real sistemului utilizatorului. Aceasta protectie rezolva probleme adware, spyware si malware inainte ca acestea sa devina grave. Ad-Aware Plus ofera si functia Ad-Watch RegShield, care ofera protectie avasanta impotriva schimbarilor de registri, registrii fiind tinta favorite a majoritatii formelor de malware. Versoimea Ad-Aware Pro poate fi cumparata la pretul de 40$ si ofera posibilitatea de scanare in retea a mai multor computere, precum si posibilitatea de a opri furturile de identitate.
  • Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

    •  
    •  

    Articol scris de

    Vezi toate articolele