IT & C

#tablet pc #tegra #nvidia

Noul procesor nVidia Tegra este destinat tablet PC-urilor

Cei de la nVidia a lansat o noua generatie de procesoare class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ tegra " title="tegra">Tegra destinate navigarii mobile pe Internet.

Noul Tegra este primul procesor creat special pentru a satisface exigentele ridicate ale tabletelor care au  ecrane cu rezolutie inalta.

Pentru solutii portabile


Utlizatorii isi doresc de mult timp o solutie cu adevarat portabila, capabila sa le ofere in acelasi timp o experienta de navigare pe Internet fara compromisuri, la o rezolutie mare.

Noul procesor nVidia Tegra ofera exact aceasta combinatie: navigarea ultra-rapida pe Internet, posibilitatea vizionarii materialelor 1080p, accelerarea continutului Flash 10.1 si nu in ultimul rand, o interfata 3D, plus autonomie ce poate ajunge la mai multe zile.

Arhitectura Tegra


Secretul performantelor oferite de procesorul Tegra se ascunde in arhitectura sa: opt procesoare independente, incluzand primul procesor din lume dual core destinat aplicatiilor mobile.

Aceste procesoare lucreaza in tandem sau independent, pentru a optimiza consumul in fiecare moment. Datorita consumului extreme de redus de energie electrica, Tegra poate oferi pana la 16 ore de materiale video si 140 de ore de muzica cu o singura incarcare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele