IT & C

#procesor #amd #phenom ii x6

Noul procesor AMD Phenom II X6 se lanseaza oficial

AMD anunta disponibilitatea imediata a noului procesor AMD Phenom II X6 si a chipset-ului AMD 890FX.

Cele doua inaugureaza o noua era pentru efectele vizuale si divertismentul 3D.

Capacitati 3D

Utilizatorii pasionati de divertisment 3D si capabilitati multi-monitor, pot beneficia acum, la un pret accesibil, de performantele unui procesor cu sase nucelee si capabilitatile premiatei serii grafice ATI Radeon HD 5000. Pe langa cele doua componente, AMD mai prezinta si mai performantul procesor AMD Phenom II X6 1090T Black Edition .

"Cu ajutorul procesoarelor AMD Phenom II X6, utillizatorii competitivi pot construi un sistem incredibil, capabil sa le ofere divertisment total si putere bruta in crearea de continut media. AMD raspunde cererilor de sisteme desktop PC cu performante si optiuni de varf, la un pret accesibil", a declarat Bob Grim, director Client Platform Marketing la AMD.

Arhitectura

Procesorul AMD Phenom II X6 detine noua tehnologie Turbo CORE ce transfera performanta catre trei nuclee dedicate ce opereaza la frecvente ridicate. Procesorul AMD Phenom II X6 poate face trecerea in modul Turbo pentru jocuri mai pretentioase.

Totodata, chip-ul este capabil sa faca trecerea si la rularea de software de productivitate ce necesita doua sau trei nuclee, sau la modul de operare pe 6 nuclee pentru cerinte foarte ridicate de procesare, precum crearea de continut sau aplicatii 3D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele