IT & C

#powersensor #brilliance 225b1cs #philips

Noul monitor LCD Philips Brilliance, oficial in Romania

Philips a lansat in Romania monitorul LCD Philips Brilliance cu tehnologia PowerSensor . PowerSensor se reduce seminficativ consumul de energie in mediul business.

Monitorul LCD Philips brilliance 225b1cs cu tehnologia PowerSensor este disponibil in Romania la un pret recomandat de aproape 800 RON.

Monitor eco

Monitorul este produs din materiale ecologice si respecta toate standardele internationale, fiind dea premiat cu Energy Star si detine logo-ul Lead Free. Philips Brilliance nu este doar un monitor LCD cu reale beneficii pentru mediul business si pentru protejarea mediului înconjurator.

Modelul are incorporata si fuctia SmartControl II. Software-ul monitorului contine o interfata grafica usor de folosit care ghideaza utilizatorul in ajustarea celei mai bune rezolutii, calibrare a culorii si alte setari ale display-ului. Sistemul audio integrat dispune de doua boxe.

PowerSensor

Monitorul LCD dispune de tehnologia PowerSensor ce utilizeaza un senzor integrat, acesta avand rolul de a detecta prezenta utilizatorului. In momentul in care utilizatorul se indeparteaza de ecran, luminozitatea scade iar consumul de energie este redus cu pana la 50%. Odata ce utilizatorul este din nou in fata ecranului, acesta revine la modul normal de functionare.

Tehnologia PowerSensor utilizeaza unde infrarosu care nu interfereaza cu alte echipamente din birou, cum ar fi tastaturi wireless, casti sau telefoane mobile. Aceasta este capabila sa detecteze prezenta utilizatorilor la o distanta ce variaza intre 30 cm si 120 cm fata de ecran, acestia putand determina sensibilitatea monitorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele