IT & C

#logitech v550 nano cordless laser mouse #maus #laptop #notebook

Noul maus Logitech face echipa buna cu laptopul

Numit Logitech V550 Nano Cordless Laser Mouse , maus -ul dispune de sistemul de andocare Clip-and-Go.

Maus-ul este destinat laptopurilor, iar sistemul permite lipirea obiectului de laptopul propriu, astfel portabilitatea lui creste.

Este de preferat...

Multi utilizatori prefera un maus impotriva touchpad-ului unui laptop dar de multe ori se intampla sa uite mausul atunci cand se muta intr-o alta incapere.

Logitech lanseaza in Romania mausul laser fara fir V550 Nano pentru notebook-uri. Acesta dispune de sistemul de andocare Clip-and-Go. Sistemul delicat iti permite sa atasezi mausul V550 de laptop si sa pleci apoi fara sa uiti maus-ul.

"Cercetarile efectuate de Logitech au aratat ca majoritatea utilizatorilor ce dispun de un laptop il folosesc atat in casa ca si pe teren," a declarat Camelia Barbalata, Country Manager Logitech pentru Romania.

Gata de atac

Modelul V550 Nano dispune de receiver-ul Nano Plug-and-Forget. Acesta este foarte mic. Receiver-ul Nano se integreaza aproape perfect in laptop (corpul lui depaseste cu doar 8 mm marginea notebook-ului), astfel incat nu va mai trebui scos atunci cand laptop-ul trebuie inchis.

"Pentru a raspunde necesitatii unei mobilitati mai mari, V550 ofera un set complet de functii care sa inlesneasca folosirea mausului impreuna cu laptopul atunci cand treci din bucatarie in camera de zi sau de pe un birou de lucru la o sala de conferinte. De acum nu vei mai fi nevoit sa alegi intre maus si cana de cafea", a mai adaugat Camelia Barbalata.

Mobilitate si viata lunga

Pe langa nivelul mobilitatii ridicat si atentia acordata vietii bateriei a crescut. Logitech V550 are o autonomie de pana la 18 luni si este singurul model de maus laser fara fir de la Logitech care ofera acest timp indelungat de utilizare. In plus, V550 Nano economiseste curent inchizandu-se automat cand este pus in suportul de andocare sau cand receiver-ul nano este introdus in maus.

Pentru a creste productivitatea, rotita de scroll a lui V550 se poate invarti cu usurinta pentru ca utilizatorul sa efectueze navighari rapide prin documente de mari dimensiuni si pagini de Internet.

Totodata, apasand rotita se poate schimba pe modul de scroll click-to-click pentru a te misca cu exactitate in cadrul listelor, slide-urilor sau fotografiilor. In plus, butonul din josul rotitei de scroll permite schimbarea aplicatiilor.

Cu tehnologie buna

Pentru ca laptopul se foloseste in locuri aglomerate, tehnologia wireless de 2,4 GHz ofera un semnal bun si sigur ce elimina intarzierile sau caderile. Semnalul sau datorat tehnologiei Logitech wireless de 2,4 Ghz, schimba date intre receiver si maus cu viteza de 300 de ori mai mare decat cea a tehnologiilor wireless conventionale de 27 MHz ale maus-ilor fara fir.

Noul maus Logitech este compatibil cu PC si Mac, iar sistemul de andocare Clip-and-Go se potriveste tuturor modelelor de laptopuri.

Disponibilitate

Logitech V550 Nano este disponibil in doua culori, gri cu argintiu si argintiu cu albastru. Odata cu achizitionarea maus-ului, utilizatorul va primi doua sisteme de andocare Clip-and-Go, unul argintiu si unul negru.

Dispozitivul vine si cu un kit inclus face usor procesul de instalare si de inlaturare a sistemului de andocare. Maus-ul Logitech V550 Nano cordless laser pentru notebooks este disponibil la un pret de 230 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele