IT & C

#iphone #iphone low-cost #iphone 5c

Noul iPhone low cost se numeste 5C

Zvonurile despre noul smartphone al celor de la Apple se intensifica pe masura ce se apropie momentul lansarii. Potrivit ultimelor fotografii neoficiale aparute pe internet, gadgetul din plastic se va numi iPhone 5C si va fi lansat pe 6 septembrie a.c.

Dupa diverse poze in care au fost dezvaluite carcasa din spate sau culoarea acestuia, o noua imagine a aparut recent pe internet. Aceasta infatiseaza un carucior mare plin de cutii de iPhone pe care este inscriptionat numele telefonului: iPhone 5C.

Potrivit gsmarena.com, spre deosebire de vechile carcase ale modelelor anterioare, designul cutiei este nou-nout. Acestea aveau unghiurile patrate si o imagine a telefonului in interior.

Noua fotografie infatiseaza cutii albe, din plastic lucios, cu margini rotunjite si logo-ul Apple negru. Potrivit zvonurilor, noul iPhone low cost se va lansa pe 6 septembrie.

Sursa foto: gsmarena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele