IT & C

#ecoroute #nulink #nuvi #garmin

Noul Garmin nuvi 1690 are sistem wireless

telefoane si Ciao!, o aplicatie care creaza un liant intre multiplele retele sociale existente, integrandu-le intr-un singur dispozitiv.

Garmin nuvi 1690, cu aplicatia nuLink! integrata, detine cel mai complet set de puncte de interes oferite de un PND si asta multumita implementarii aplicatiei Google local search si a listarilor de pagini aurii . Aplicatia Local search a lui Google pune la dispoziyia utilizatorilor puncte de interes online (POI), cu care pot cauta destinatii dupa nume si cuvinte specifice, exact  la fel cum sunt obitnute de pe calculatorul personal.

In plus, Garmin a creat functia "cautare rapida" care ii lasa pe utiliziatori sa caute prin categorii precum restaurante, hoteluri si benzinarii, in loc sa tasteze un cuvant sau o fraza in campul de cautare. Rezultatele cautarii, foarte detaliate, sunt afisate pentru multe puncte de interes ce includ o descriere a locatiei, adresele companiilor, numarul de telefon si popularitatea. Utilizatorii pot folosi de asemenea paginile aurii nuLink! pentru a cauta adresa unei persoane dupa numele acesteia.

Aplicatii Garmin

Noul Garmin mai dispune si de aplicatia Ciao! prin care utilizatorii au optiunea de a isi face cunoscuta prietenilor si familei pozitia si locurile ce ii inconjoara. Utilizatorii Ciao! vor vizualiza locatia prietenilor pe o harta si apoi vor putea naviga direct la acel punct.

GPS-ul nuvi 1690 vine dotat cu ecoRoute , software care sustine un consum redus de carburanti. Pe langa comenzile privind preferintele de rulare, "cel mai rapid drum" si "cea mai mica distanta", ecoRoute ii lasa pe soferi sa aleaga optiunea "consum redus", aceasta fiind cea mai buna modalitate de diminuare a consumului de carburanti si de economisire a banilor.

Tehnologiile lui Garmin nuvi

Garmin nuvi 1690 include tehnologia de asistenta in trafic cu functia junction view astfel incat soferii vor vedea o prezentare realista a semnelor de drum si intersectiilor de-a lungul rutei, dar si dungile de marcaj ce indica cea mai buna banda de navigare. Aceste functii inlesnesc navigarea in intersectiile nefamiliare.

In plus, modelul nuvi 1690 dispune de tehnologia wireless Bluetooth care permite apelarea si primirea de apeluri direct de pe sistemul nuvi. nuvi poate ancora peste 200 de modele de telefoane cu Bluetooth, iar soferii pot apela numere folosind lista de contacte din telefon, istoria apelurilor, sau baza de date cu punctele de interes preincarcate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele