IT & C

#facebook #internaut # internauti romani # feed stiri facebook

Noul Facebook nu este pe placul internautilor romani

Facebook a anuntat, miercuri, implementarea mai multor modificari , cele mai importante fiind un sistem nou de vizualizarilor de pe feedul de stiri, un nou format al imaginilor, precum si o optiune prin care se afiseaza cele mai recente activitati ale prietenilor.

Noile schimbari nu sunt insa privite cu ochi buni de fanii romani ai popularei retele sociale . Potrivit unui sondaj realizat de wall-street.ro, un procent de de 64% dintre cei peste 600 de respondenti nu sunt de acord cu aceste modificari, apreciind felul in care Facebook arata inainte de implementarea acestora.

In schimb, doar 6,6% dintre cei chestionati au afirmat ca apreciaza modificarile, in timp ce 30% au spus ca le sunt indiferente si ca se pot obisnui cu ele.

Nu numai romanii sunt nemultumiti de noul look Facebook, ci si internautii din afara tarii, multi exprimandu-si intentia de a renunta la contul lor si de a migra catre Google +, unul dintre principalii adversarii ai retelei intemeiate de Mark Zuckerberg .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele