IT & C

#smailo hd #gps #sistem de navigatie

Noua gama de GPS-uri Smailo HD se lanseaza oficial pe piata autohtona

Smailo HD , noua gama de sisteme de navigatie se lanseaza oficial si pe piata din Romania.

Gama este disponibila in 3 variante: Smailo HD 5.0, Smailo HD 4.3 si Smailo HD 3.5, in functie de dimensiunea ecranului dispozitivului.

Caracteristici Smailo HD

Ecranul plat ofera o calitate foarte buna a imaginii, permitand vizualizarea in detaliu a fiecarei manevre de pe traseu, vizionarea de fotografii si secvente video, fie ca utilizatorul se afla blocat in trafic sau intr-o pauza in parcare. Receptia semnalului GPS se face in cateva secunde datorita receptorului MediaTek din dotare.
 
Utilizatorii Smailo HD au la dispozitie o serie de harti detaliate si actualizate zilnic, care vin preinstalate pe dispozitive. Sunt disponibile doua variante de harti: harta Full Europa (actualizata in septembrie 2009), acoperind o retea de drumuri de peste 10 milioane de kilometri si peste doua milioane de POI ( puncte de interes ) si harta Romaniei (actualizata in noiembrie 2009) cu o acoperire de peste 140.000 de kilometri si 55.000 de puncte de interes.

Varianta premium

Smailo HD 5.0, varianta Premium a noii game, permite conectarea la Internet prin intermediul telefonului mobil datorita tehnologiei Bluetooth cu DUN. Acesta mai dispune si de Transmitator FM care transfera comenzile vocale, MP3-urile si audio book-urile in sistemul stereo al masinii.

In plus, pe site-ul oficial al producatorului sunt puse la dispozitia utilizatorilor actualizari gratuite ale hartilor, baze de date cu pozitiile camerelor radar fixe si punte de interes suplimentare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele