IT & C

#consola gaming #xbox 8 #consola xbox

Noua consola de gaming Microsoft se numeste Xbox 8?

Dupa ce noua consola de gaming Microsoft a fost poreclita si in interiorul companiei Xbox 720, preluarea unor domenii de catre Microsoft indica un nou nume: Xbox 8.

Microsoft a preluat recent mai multe domenii online inregistrate in China, printre care se numara XboxCompanion.com, XboxLiveTV.com, XboxTablet.com, XboxPhone.com, alaturi de Xbox8.us si Xbox8.org.

Deoarece Microsoft pregateste Windows 8 si Windows Phone 8 pentru o lansare in acest an, alinierea consolei la actualul brand Microsoft ar putea fi o decizie de marketing buna, potrivit Geek.com.

Daca noul Xbox, lansat probabil in 2013, va purta numele de Xbox 8, consola de gaming ar putea chiar folosi o interfata similara cu cea Metro din Windows 8.

Speculatiile despre numele pe care il va primi noua consola de gaming Microsoft sunt intarite si de faptul ca nu a existat un Xbox 2, doar un Xbox 360, iar un numar si mai mare poate avea un mic efect psihologic asupra cumparatorilor, ce i-ar putea atrage mai mult catre aceast gadget decat catre PlayStation 4.

Sursa foto: Fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele