IT & C

#camera video #canon #legria hf m32

Noua camera video Canon Legria HF M32 are memorie 64 GB

Seria Legria HF M se extinde prin lansarea noului model Canon Legria HF M32 , o camera video compacta, usor de utilizat, Full HD, dotata cu o capacitate de stocare extinsa, pe memorie flash. Destinata utilizatorilor care doresc imagini de calitate superioara, noul model HF M32 extinde seria Legria HF M oferind o memorie flash interna de 64 GB si suport pentru cardurile de memorie SDXC .

Canon Legria HF M32 dispune de un senzor Full HD CMOS de 3,3 MP, zoom optic 18x, lentile video Canon HD si tehnologia de procesare DIGIC DV III. Tehnologia Advanced Face Detection identifica pana la 35 de fete intr -un cadru, garantand focalizarea corecta a subiectilor. Pe langa modulul Super Range Optical Image Stabilizer camera HF M32 ofera doua moduri  de stabilizare suplimentare.

Stabilizatorul optic de imagine reduce efectul nedorit ce apare la miscarea involuntara a camerei, fiind util in special pentru filmarile la unghi extins. La zoom maxim, noul mod "Powered Optical Image Stabilizer" poate fi activat prin sipla apasare a unui buton, imbunatatind substantial stabilitatea imaginii atunci focalizarea se face pe un subiect aflat la distanta.  

Legria HF M32 detine un ecran LCD de 2,7 inch tactil care ofera un control rapid la functiile camerei. Configurarea camerei se face usor, optiunile Touch Focus, Touch Exposure si Touch Tracking oferind posibilitatea de a schimba focalizarea, selecta nivelul de expunere si de a urmari miscarile subiectului printr-o simpla atingere a ecranului.

Camera video Canon Legria HF M32 ofera o modalitate usoara de a partaja continutul online. Un utilitar de conversie HD-la-SD disponibil in softul camerei impreuna cu functia Easy Web Upload permit incarcarea filmelor pe YouTube. Softul PIXELA ImageMixer  localizeaza continutul in mod automat si permite utilizatorului sa se autentifice si sa incarce inregistrarea intr-un singur pas.

Pe langa memoria flash integrata de 64GB, camera dispune de un slot pentru cardurile de memorie compatibil cu standardele SDHC si SDXC. Cu o capacitate maxima de 2 TB, cardurile SDXC ofera o stocare ce extinde timpul de inregistrare a continutului video full HD cu cateva ore. Optiunea Relay Recording completeaza modul de inregistrare Dual Flash prin comutarea automata a inregistrarii catre memoria cardului, atunci cand memoria interna este plina.

Noul model Legria HF M32 este compatibil cu o gama extinsa de accesorii Canon Legria, inclusiv adaptoare de lentile, reflectoare si noua carcasa subacvatica Canon WP-V2, ce permite inregistrarea la adancimi de pana la 40 de metri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele