IT & C

Notebook-uri cu baterii ce tin 11 ore

Lenovo a prezentat doua modele de notebook-uri din seria ThinkPad, ce aduc un nou nivel de performanta si portabilitate , durata de viata a bateriei fiind extinsa pana la 11 ore, cu o baterie suplimentara. Practic, aceste echipamente nu mai au nevoie de cabluri de conectare, din zori si pana seara, la anumite modele performantele bateriei ajungand sa fie imbunatatite cu pana la 37%.
In plus, fiind concepute pe baza tehnologiei mobile Intel Centrino Duo, modelele din seria ThinkPad X60 si ThinkPad T60 au incorporata o antena pentru wireless ce permite conectarea la reteaua 3G si atunci cand utilizatorul se afla in miscare. Dimensiunile si greutatea sunt si ele de exceptie, modelul T60 avand 2,5 cm latime si o greutate de 2,1 kg, ceea ce ii confera un nivel absolut nou de forta si performanta, intr-o carcasa usoara si de dimensiuni reduse. Mai mult, T60 Series combina o carcasa interioara cu Active Protection System - asemanator unui air-bag si hard-drive rezistent la socuri. In fine, ThinkPad-urile cu cititor integrat de amprente digitale simplifica ideea de securitate, permitandu-le utilizatorilor sa acceseze informatii personale si financiare protejate printr-o parola, site-uri web, documente si mesaje de e-mail printr-o simpla atingere cu degetul, putand astfel sa isi protejeze datele impotriva oricarui tip de acces neautorizat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele