IT & C

Nokia va realiza un telefon muzical

Nokia si nokia 3300.

Cele doua companii sunt de parere ca acest nou parteneriat - una dintre primele campanii internationale intre Nokia si o singura companie din domeniul muzical - marcheaza un nou drum pentru cosumarea de continut muzical in conditii legale.
Un card de memorie MMC incorporat va include scurte secvente muzicale, precum si sonerii True-tone, modele de mesaje multimedia si ecran color. Telefonul muzical Nokia 3300 este primul dispozitiv GSM care permite True-tones, ce foloseste secvente muzicale reale ca si sonerii.



Pachetul comercial Nokia 3300 va contine si un CD-ROM cu track-uri complete care permite descarcarea pe telefoanele Nokia 3300 a melodiilor unor tineri artisti promovati de Warner Music, folosind software-ul Nokia Audio Manager PC.
Nokia si Warner Music vor promova 3 formatii in conexiune cu Nokia 3300 : "A", Harry si Krezip.
Proiectat special pentru ascultarea de muzica, telefonul Nokia 3300 include un player muzical digital portabil (MP3/AAC), un radio stereo FM, un recorder digital, sonerii avansate, mesagerie si jocuri. Telefonul Nokia 3300 este echipat cu un conector Pop-Port, care permite utilizarea unui cablu USB pentru transferul fisierelor muzicale; de asemenea, mai are o memorie de 64 MB MMC.


Telefonul Nokia 3300 va fi disponibil in magazine in cursul acestei luni.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele