IT & C

#intel #atom #nokia #booklet 3g #netbook #mini-laptop #windows

Nokia prezinta netbook-ul Booklet 3G

Finlandezii de la Nokia prezinta oficial PC-ul Nokia laptop cantareste 1,25 kilograme, are o grosime de putin peste 2 centimetri. Vine cu o gama larga de optiuni de conectivitate, inclusiv 3G / HSPA si Wi-Fi, ofera consumatorilor acces de mare viteza la Internet, inclusiv servicii Ovi.

"Un numar din ce in ce mai mare de oameni isi doresc puterea unui PC, combinata cu toate avantajele mobilitatii. Suntem intr-o afacere care ii conecteaza pe oameni si Nokia Booklet 3G este o evolutie fireasca pentru noi"
, a declarat Kai Oistamo, vicepresedinte executiv Nokia pentru divizia Dispozitive.

La pachet

Netbook-ul este livrat impreuna cu un port HDMI pentru iesire video HD , o camera frontala pentru apeluri video, tehnologie Bluetooth integrata si un cititor de carduri SD.

Alte capabilitati includ ecranul HD ready de sticla de 10 inci si modul A-GPS integrat care, impreuna cu aplicayia Ovi Maps, poate indica pozitia in care se afla utilizatorul.

Informatii suplimentare, inclusiv specificatii detaliate, disponibilitate pe piata si pretl noului netbook, vor fi anuntate oficial pe data de 2 septembrie, in cadrul evenimentului Nokia World .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele